Ikke-kategoriseret

Guide til at gøre sommerrent

Sommeren er en oplagt tid til at få styr på sit hjem. Vi bruger masser af tid udenfor med at grille, men det er også oplagt at bruge de lange sommernætter til at få styr hele vores liv indenfor. På den måde er vi klar til vinteren, hvor vi bruger masser af tid indenfor, men hvor det er svært overskue at få gjort rent i hele sit hjem. Sommeren giver dig også en hel unik mulighed til at finde ud af, om der er noget, du kan sende til opmagasinering.

Det er ofte en god idé at droppe mange af de genstande, som vi har i vores hjem. Måske har du en CD-samling stående, som du ikke har brugt siden, at du fik Spotify for fem år siden. Vi har det med at gemme på en masse, som vi slet ikke bruger længere.

Derfor bør du bruge din sommer til at spørge sig selv nogle af disse spørgsmål:

  • Hvilken genstande benytter jeg i min hverdag?
  • Hvilken køkkenredskaber og køkkenmaskiner benytter jeg hver måned?
  • Hvor ofte ser jeg fjernsyn?
  • Hvor meget af mit tøj benytter jeg hver uge?

Når du stiller dig selv disse spørgsmål, bliver det lettere at skille dig af med mange af de ting, som du ikke længere benytter. Især vores køkken og tøjskab er en stor synder, da vi har det med at smide alt det, som vi ikke benytter ind i et skab for aldrig at se det igen. Men du kan ligeså godt få taget stilling til det.

http://flytte.bloggersdelight.dk/

Hvornår er opmagasinering det rigtige valg?

Der er ikke et rigtigt bud på, hvornår du skal gemme noget og hvornår du skal give slip på det. Når det kommer til gammel elektronik, er der nærmest aldrig nogen grund til at gemme på det så det bør du give væk med det samme eller sælge.

Når det kommer til tøj, som du benytter en gang i mellem men ikke i din hverdag, vil vi anbefale dig, at du finder opbevaring til det. Hvis du har plads i dit hjem, kan du opbevare det der og ellers kan du til en lav pris finde billig self storage lager, hvor du kan gemme alt det, som du ikke hele tiden benytter. Det kan også være sådan noget som en smoking. Det vil ikke give mening at give den væk, så du bør selvfølgelig gemme den et sted.

Du har mulighed for opmagasinering i stort set alle byer, som om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense eller et helt andet sted, kan du sagtens finde et godt lager til opbevaring.

Mere om Aarhus

På samme måde bør du gennemgå alt i dit køkken. Tag alt ud af dine skabe og tænk over, hvornår du sidst har brugt de forskellige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. For vi har en tendens til at gemme på den slags i alt for lang tid. Måske benytter du det til særlige begivenheder og her er opmagasinering en god idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *