Ikke-kategoriseret

3 årsager til at opbevaring i garage/skur ikke er den bedste løsning

Vi kender alle sammen til, at vi pakker en flyttekasse ud for at opdage, at alt i den har fået en fæl lugt, eller at mus har ædt noget af vores bøger eller tøj. Det er meget almindeligt, hvis du har valgt at opbevare dine ejendele i en garage eller et haveskur.

Når det kommer til haveredskaber, er det ikke så vigtigt, at der risikerer at komme mus ind og hilse på. Men det nytter ikke noget, hvis du har dit tøj eller gamle bøger derude. For her vil du få dine ejendele ødelagt og så kunne du ligeså godt have droppet opmagasinering i første omgang.

Det er et problem, som alle med hus kender til. Det har ikke den store betydning, om dit hus ligger i Hjørring, Kolding eller Odense. Der er mus, rotter og andet udyr i samtlige byer og det kan nærmest være umuligt at gøre noget ved det.

Derfor skal du tænke dig grundigt om, inden du vælger opbevaring i garage/skur. Det er værd at tænke over om:

  • Du har før haft mus i din garage eller haveskur.
  • Hvordan er lugten i dette rum?
  • Har du mulighed for at pakke tøj forsvarligt ned?

Pas på alt som er modtagelig for lugte

Mange bliver slemt overrasket, når de pakker deres kasse ud med vintertøj efter en lang sommer. Pludselig lugter det hele af haveskur og uanset hvad de gør, kan de ikke komme af med lugten.

Hvis du oplever det, kan du risikere, at du må smide dit tøj ud. Det er en skam, da der jo var en grund til, at du sendte det til opmagasinering i første omgang.

Inden du beslutter dig for at pakke dit sommer- eller vintertøj ned, bør du overveje, om haveskurret er det bedste sted at gøre det. Hvis du vælger at gøre det så sørg for at pakke det hele godt ind. Især en vakuumpose er en god idé, fordi så kommer der ingen luft indtil dit tøj og dermed undgår du dårlige lugte.

Pas på mus

Selvfølgelig kan du risikere mus i dit hus og selv i et opbevaringsrum, som du ikke har derhjemme. Men hvis du benytter er fjernlager til at stå for det, så sørger de for at holde den slags dyr på afstand.

Især i et haveskur er der stor sandsynlighed for, at du får besøg af mus om vinteren, fordi det er for koldt for dem andre steder. På den måde er de ikke anderledes end os, da de godt kan lide et varmt sted uden vind og regn.

Du kan selvfølgelig sætte musefælder op, eller du kan få en kat. Hvis du har en kat, er det meget usandsynligt, at du oplever problemer med mus.

Hvis du tænker over disse punkter, så kan du sagtens vælge opbevaring i garage/skur. Især den del med at pakke alt sikkert ind er vigtig, da det er en let metode til at undgå dårlige lugte og skadedyr.

Undgå fugt fra jorden

Det er langt fra alle garager der er udført med fugtspærring i gulvet, hvilket betyder at der nemt kan trække fugt op fra jorden under garagen. Opmagasinerer du dine ting i en garage med et gulv der lader fugt komme op nedefra, vil flyttekasser og lignende blive fugtige når de står direkte på fliser/belægningssten/betongulv.

Det er et stort arbejde at tage alle havefliserne op fra gulvbelægningen og lave en fugtspærre, så en idé kan være at klodse det opmagasinerede op, eller benytte en reol til opmagasineringen.

Vil du vide mere om lægning af fliser, så tjek siderne her

https://fliser-i-haven.yolasite.com/

http://fliserne.dk/

http://terrassefliser.dk/

https://www.fc-beton.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *