Ikke-kategoriseret

Opbevaring

Det er ikke så svært at smide flere ubrugelig ting ud, hvis du har fokus på det. Mange holder sig selv tilbage, fordi de ikke ved, om det, som de smider ud, er noget, som de skal bruge senere. Det er helt fair at tænke på denne måde, men faktisk er der en metode, som virker for alle, som giver dig mere plads og som i længden får dig til at smide flere ubrugelige genstande ud, eller i hvert fald sælger dem. For der er andre, som ligeså godt kan få glæde af det, som du ikke længere ønsker.

Løsningen til alle dine problemer er opbevaring. Det skyldes, at de fleste har svært ved at give slip på deres genstande med det samme. Men hvis de har et midlertidig stop for deres ting, så bliver det lettere senere hen at slippe af med det. Nogle ting vil du vælge at beholde og det er der heller ingenting galt med.

Det handler om at finde ud af, hvad du kan og ikke kan undvære i dit liv. At du ikke benytter noget hver dag, behøver ikke at betyde, at du aldrig behøver at benytte det.

Du bør flytte følgende tøj og genstande over til et opbevaringsrum:

  • Sæsonpræget tøj.
  • Elektronik du aldrig benytter.
  • Værktøj du aldrig benytter.
  • Køkkenredskaber du aldrig benytter.
  • Køkkenmaskiner du aldrig benytter.

Som sådan er det ikke, fordi vi har noget mod nogle af disse ting og det tøj. Men vi vil gerne træne dig til, at du tager stilling til alt det, som du ejer.

https://mitnyehjem.wordpress.com/

En metode med opbevaring virker

Det er lettere for alle mennesker at sige, at de flytter noget fra A til B end at sige, at de aldrig skal se genstanden, tøjet osv. igen. Det er en mental barriere, som de fleste mennesker skal over.

Her er ideen, at hvis du sender det til opbevaring, så mister du allerede nogle følelser for det. Når du står i dit opbevaringsrum en dag og har lyst til at tage noget tilbage til dit hjem, så vil du vide, hvor lang tid siden, at det var, at du savnede det i din hverdag. Mange oplever, at de slet ikke har savnet det, som de har valgt at sende til opmagasinering.

Hvem kan benytte denne metode?

Der er ingen grænser for, hvem der kan benytte metoden. Den virker for alle. Om du har et hus i Odense eller en lejlighed i Esbjerg, så har du helt sikkert en masse ting, som du godt kunne undvære.

Du har sikkert elektronik, som du siger til dig selv, at du snart vil bruge, men du har ikke spillet Xbox i flere år. Det er meget almindeligt, at man har lyst til at gemme elektronik, da du kan huske alle de gode minder, som du har med det.

Der er da heller ingen grund til at smide det ud med det samme, for det kan være, at du kun benytter din Xbox, når du har kammeraterne på besøg.

https://www.vores-nye-hus.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *