Ikke-kategoriseret

Kom væk fra rengøringen og tæt på kunderne på et kontorhotel

Det er altid spændende at være selvstændig. Uanset om du lige har startet egen forretning, eller har været i branchen i lang tid, kan der komme interessante opgaver, der virkelig sætter dig på prøve. Men det er bestemt ikke alle opgaver, der har samme livlige karakter. Hvis du har eget kontor, kommer der ofte en del rengøring. Rengøring er langt fra det, du har mest lyst til at beskæftige dig med, når du driver virksomhed, hvorfor det kan være en ide at få andre til det. Det kan du med et kontorhotel. Med et kontorhotel får du personale, der står for vedligeholdelsen af dine rum. Kontorhotellets ansatte står for rengøring, sådan at du kan bruge al din tid på at drive din virksomhed.

Hvilke fordele har det?

Et kontor til leje er en glimrende løsning til dig, der ønsker at danne fællesskab på arbejdspladsen, men som er ansat i din egen virksomhed. Du kan derfor finde ligesindede, og have dem som ”kollegaer”. Men et kontorleje i sådan et fællesskab, har også den fordel, at du får professionelle egenskaber uden at skulle ansætte medarbejdere til det. Med et kontorhotel får du derfor:

  • Rengøring
  • Reception
  • Mulighed for kaffe og snacks til kunder
  • Mødelokale

Fordelen er nemlig, at de ansatte i kontoret kan tage telefonen, når dine kunder ringer, og kan samtidig vise dine kunder ind til dig, når du skal afholde møder på stedet. Det giver et enormt professionelt udtryk, hvilket især dine kunder vil sætte pris på. Dog er det også en lettelse for dig, fordi du kan fokusere bedre på dine arbejdsopgaver. Du skal ikke være nervøs for, at du ikke lige får taget telefonen ved et vigtigt opkald, og du skal ikke være nervøs for, at dine kunder ikke kan finde ind til din plads i kontorhotellet. Medarbejderne skal nok sikre, at dig og dine kunder får den bedste oplevelse.

https://nibe.dk/revision/

Kontorhotel tæt på dig

En anden fordel er også, at du kan finde et kontorleje tæt på dig. Hvis du bor i byer som Aalborg, Aarhus, Hjørring eller Kolding, kan du finde et kontor, der har plads til dig. På den måde skal du ikke køre for lang til din arbejdsplads, hvilket yderligere er en kæmpe fordel – det er de færreste, der vil bruge det meste af dagen i bil. Et kontorhotel:

  • Er en billig løsning til dig, der er selvstændig
  • Ligger tæt på dig
  • Giver mulighed for professionelle egenskaber uden dyre priser

Mange vælger yderligere et kontorleje ved sådan et hotel, fordi det er uforpligtende. Der er ingen udløbsperiode, når du har sagt din plads op, og du skal ikke bekymre dig om skjulte regninger. Hvis du siger din plads op inden næste betalingsmåned, får du ingen yderligere regninger. Den dag du beslutter at rykke din virksomhed ud i noget større, skal du derfor ikke være nervøs for, hvad kontorhotellet siger. Det er kun dine nye bekendte, der beklager sig, når du forlader kontorfællesskabet.

http://massivbyggeri.dk/

http://martinjensen.net/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *